Återbetalning

***På grund av hög belastning på vårt lager kan det tyvärr ta lite längre tid än vanligt för oss att ta emot och registrera din retur. Vi ber dig därför ha extra tålamod. Så snart vi registrerat din retur skickar vi en bekräftelse via mejl***
 

Om du returnerar hela beställningen så kommer standardleveransavgiften att strykas/återbetalas.

Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Kom ihåg att det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank.
Faktura & Förskottsbetalning
Har du betalat mot faktura eller förskottsbetalning ber vi dig att lämna oss dina kontouppgifter. Vi kommer att be om dina kontouppgifter i samband med att du registrerar din retur på ditt användarkonto (tyvärr ej möjligt på den mobila sidan). Du kan också kontakta vår kundtjänst och uppge dina kontouppgifter.
Kortbetalning
Har du använt kortbetalning som betalningssätt kommer återbetalningen för returen att automatiskt sättas in på bankkontot kopplat till kortet köpet genomfördes med.
PayPal
Har du använt PayPal kommer återbetalningen att automatiskt sättas in på ditt PayPal-konto. Genom att logga in på ditt PayPal-konto kan du själv bestämma om du vill behålla pengarna där eller hellre föra över dem till ditt bankkonto.
Presentkort
Om du vill returnera något ur din beställning och har löst in ett presentkort vid köpet, får du tillbaka presentkortets värde som ett tillgodohavande på ditt användarkonto. Du kan se ditt tillgodohavande under ”Mina presentkort”.

Om du betalat delar av beloppet med ett annat betalningssätt (till exempel kreditkort, förskottsbetalning eller PayPal) så får du först tillbaka det beloppet på samma vis som du gjorde din betalning, och sist återbetalar vi presentkortet till ditt tillgodohavande.


Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.