Returnera en vara

Du har alltid 100 dagars returrätt på ditt köp hos oss.
1) Börja med att registrera din retur via ditt användarkonto genom att klicka pä länken under
Det är tyvärr ännu inte möjligt att registrera din retur via den mobila versionen av Zalando.se. Logga in på ditt användarkonto via appen eller en dator eller surfplatta för att göra detta steg. Via mobilversionen kan du också klicka på knappen "Till standardwebbsidan" längst ner på sidan för att öppna standardversionen av vår hemsida. Du kan då logga in på ditt användarkonto och registrera din retur.2) Packa varorna
Du kan skicka varorna i Zalandokartongen eller någon annan lämplig förpackning. Det är däremot viktigt att själva varorna har kvar sin originalförpackning, till exempel skokartongen eller etiketten på klädesplagg. Annars kan vi inte godkänna din retur. 3) Fäst returetiketten ovanpå paketet
Retursedeln inklusive etikett hittar du i paketet. Fäst returetiketten på paketet, fyll i den andra delen av retursedeln och lägg den i paketet. Förslut sedan ditt returpaket ordentligt. Om du har registrerat returen via ditt användarkonto kan du också skriva ut en extra retursedel via ditt användarkonto (endast möjligt via dator eller surfplatta).
Du kan lägga varor från olika beställningar i ett och samma returpaket. Du registrerar då alla returer via ditt användarkonto som vanligt (se steg 1). Sedan fäster du en av returetiketterna ovanpå paketet, och lägger de andra retursedlarna inuti paketet. Det är viktigt att du får med en returetikett för varje beställning, annars kan vi inte registrera din retur.När du lägger varor från olika beställningar i ett och samma returpaket kan det ta lite längre tid för oss att registrera din retur än när du returnerar beställningarna var för sig.
4) Lämna in returpaketet hos närmaste postombud. 
Du behöver inte betala något – returkostnaderna har vi redan betalat!
5) Bekräftelse och återbetalning
Normalt tar det upp till två veckor för en retur att komma fram och registreras på vårt lager. Så fort din retur har registrerats får du en bekräftelse per mejl. Har du redan betalat för varorna får du pengarna tillbaka. Det kan ta upp till 5 bankdagar innan återbetalningen syns på ditt konto, beroende på vad du har för bank.

Obs: Är storleken på klädetiketten en annan än du förväntade dig? Vi konverterar internationella storlekar – så prova om varan passar innan du returnerar den till oss!

 

Kontakta oss