Returnera en vara

Du har alltid 100 dagars returrätt på ditt köp hos oss.


1) Börja med att registrera din retur via ditt användarkonto genom att klicka pä länken under
a) Gå till ditt användarkonto och klicka på "Returnera artikel" i menyn till vänster

b) Klicka sedan på knappen "Starta returprocessen här" under bilden till höger.

c) Nu ser du en lista på dina senaste beställningar. Klicka på ”Returnera produkt från denna beställning” för att välja vilka produkter du vill returnera.

Om du är osäker på vilken beställning det gäller kan du klicka på pilarna bredvid beställningsnumret för att se mer detaljer om beställningen.

Kom ihåg att produkter från Zalando Partner inte syns i listan och inte behöver registreras. Läs mer om detta i artikeln Returnera en vara från en Zalando Partner . 

Beställningar försvinner från listan efter 100 dagar då det är för sent att returnera.

d) Välj den eller de produkter du vill returnera från beställningen genom att klicka i rutan till vänster om produktbilden.

e) Välj sedan varför du vill returnera varan i rullistan ”Välj returorsak” till höger.

f) Klicka på knappen ”Fortsätt” för att gå till nästa steg.

g) Nu är du i returprocessens sista steg. Kontrollera att alla uppgifter stämmer. Klicka på ”Tillbaka” om du vill ändra dina val. Om allt stämmer klickar du på ”Fortsätt”. Nu är din retur registrerad hos oss!

2) Packa varorna ordentligt och fäst returetiketten på paketet
Du kan skicka varorna i paketet varorna kom i, eller någon annan lämplig förpackning. Fäst sedan returetiketten på paketets utsida och förslut sedan ditt returpaket ordentligt. Returetiketten följer med i ditt paket när du tar emot det. Har du inte kvar den kommer du erbjudas att skriva ut en ny i slutet av returregistreringen.

3) Lämna in returpaketet hos närmaste postombud
Du behöver inte betala något – returkostnaderna har vi redan betalat! Tänk bara på att alltid spara inlämningskvittot, det är bra att ha om du behöver kontakta oss senare angående din retur.

4) Bekräftelse och återbetalning
Det kan ta upp till två veckor för en retur att komma fram och registreras på vårt lager. Så fort din retur har registrerats får du en bekräftelse per mejl. Har du redan betalat för varorna får du givetvis pengarna tillbaka. Läs mer om återbetalning här .

Kontakta oss