Faq | Presentkort & Rabattkod | Använda ett presentkort

Använda ett presentkort

Du kan lösa in ditt presentkort på två olika sätt:

  • Logga in på ditt användarkonto på Zalando. Gå till ”Presentkort”. Här anger du koden från ditt presentkort och ditt tillgodohavande laddas med presentkortets belopp.
    Efter att du har registrerat presentkortet via ditt användarkonto kan du välja att betala med tillgodohavandet i kassans steg ”Betalningssätt”.

  • Du kan också lösa in koden från presentkortet i sista steget av beställningsprocessen. Skriv in din presentkortskod i fältet "Rabattkod eller presentkort" och klicka på "Lös in kod". Beloppet dras då direkt från köpsumman.
    Efter att du har registrerat presentkortet via ditt användarkonto kan du välja att betala med tillgodohavandet i kassans steg ”Betalningssätt”.

Kom ihåg att presentkortet måste användas innan du slutför din beställning.

Våra presentkort har obegränsad giltighetstid och är inte heller bundna till specifika märken, kategorier eller kampanjer. Presentkort kan inte lösas in mot kontanter. Vid en retur kommer presentkortsbeloppet in på ditt tillgodohavandekonto och kan användas igen vid nästa beställning.

Varför fungerar inte mitt presentkort?
Var noga med att inte lägga till några extra mellanslag när du fyller i din presentkortskod. Presentkort som är köpta på andra Zalando hemsidor än zalando.se eller på Zalando Lounge fungerar tyvärr inte handla för på den svenska Zalando siten.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.