Faq | Pre-owned | Att shoppa Pre-owned på Zalando

Att shoppa Pre-owned på Zalando

Vad är pre-owned-varor?

Pre-owned-varor är unika varor som någon har ägt förut. Alla våra pre-owned-varor är kvalitetsmärkta varor som är i nyskick, trogna mottot “second hand, first choice”. Tack vare vår dubbla kvalitetskontroll säljer vi endast varor som knappt visar tecken på användning och som är i nyskick. Tänk på att pre-owned-varor är unika plagg och oftast finns de bara i en storlek.

Vem säljer pre-owned-varor?

Alla pre-owned-varor säljs av “Zalando Zircle”, ett av Zalandos märken. Det är inte möjligt att sälja varor från kund till kund hos Zalando. Däremot har du möjligheten att sälja dina pre-owned-varor till Zalando.

Varför är min pre-owned-vara inte längre tillgänglig?

Varje pre-owned-vara på Zalando är unik, och finns bara i ett exemplar och en storlek. Om du blir förälskad i en pre-owned-vara behöver du agera snabbt.

Hur vet jag om jag har beställt en pre-owned-vara?

Alla artiklar som är pre-owned är markerade som “pre-owned”. På produktsidan för artikeln kommer du se texten “Såld av Zalando Zircle”. Du kommer också se texten på ditt användarkonto efter att du har köpt artikeln.

Kontrolleras äktheten av artiklar som säljs pre-owned?

Ja. Varje artikel kvalitetskontrolleras flera gånger. Kontrollanterna håller ett särskilt öga på äktheten hos våra begagnade artiklar. Trots våra omfattande kontroller kan vi inte garantera att 100% av alla artiklar är äkta. Så snart vi misstänker att en artikel kanske inte är äkta tar vi bort den från vårt sortiment. Om du tar emot en artikel som du inte är säker på är äkta hjälper vår kundtjänst dig gärna.

Kan jag returnera pre-owned-varor?

Vår gratis 100 dagars returpolicy gäller även pre-owned-varor som köpts via Zalando. Vänligen notera att de returnerade varorna måste vara i samma tillstånd som när du tog emot dem. Det är viktigt att du inte använder varorna, utöver att du provar dem.
Storleksbyte av pre-owned-varor är tyvärr inte möjligt eftersom det ofta rör sig om unika artiklar.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.