Faq | Frakt & Leverans | Långdistansleverans

Långdistansleverans

Nu erbjuder Zalando möjligheten att välja bland ett bredare sortiment av artiklar med långdistansleverans. Med den nya leveranstjänsten kan du köpa nästan varje produkt och storlek som finns i lager, oavsett var den lagras, för 39,00 kronor.

Om din beställning inte uppfyller det lägsta beställningsvärdet behöver du endast betala långdistansavgiften för leveransen. Du kan bara betala för leverans en gång per beställning och om beställningen vanligtvis kvalificerar för två avgifter så tillämpas endast den dyrare avgiften. Om du till exempel beställer med hemleverans och du beställer långdistansvaror till ett värde av 350,00 kronor, betalar du bara 49,00 kronor för leveransen.

Vänligen notera: Eftersom långdistansvaror behöver skickas från ett lager som ligger längre bort tar mellan 5-8 dagar för dem att komma fram till dig.

Hur vet jag vilka varor som kommer skickas med långdistansleverans?

När du söker efter artiklar och ser en symbol med en liten lastbil, innebär det att du kan ta emot varan om du bara väntar lite längre! Du kan även använda leveransfiltret i shoppen för att inkludera eller exkludera långdistansartiklar när du söker efter ditt nästa köp.

Om din beställning innehåller både standardleveransvaror och långdistansvaror, kommer du ta emot varorna i olika paket.

Hur returnerar jag en artikel som har skickats med långdistansleverans?

Returprocessen för artiklar med långdistansleverans ser likadan ut som vanligt! Du kan returnera de oanvända artiklarna inom 100 dagar, utan extra kostnad. Om du även har standardleveransartiklar som du vill returnera, kan du göra det i samma paket.

Om du väljer att returnera samtliga varor i din beställning så återbetalar vi leveransavgiften.

RELATERADE SVAR


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.