Faq | Frakt & Leverans | Expressleverans

Expressleverans

Hos Zalando erbjuder vi expressleverans för 99 kr till de flesta adresser i Sverige. Du kan välja alternativet "expressleverans" när du lägger din beställning, vid slutet av checkouten. Om du väljer expressleverans får du din beställning med DHL Express inom 1-3 dagar efter att paketet lämnat vårt lager.

  • Expressleverans kan bara erbjudas om alla produkter du beställt kommer från samma lager.
  • Leveransen kan bara ske till svenska adresser. Vissa postnummerområden är tyvärr inte aktuella för expressleverans.
  • Expressleverans sker måndag till fredag, exklusive helgdagar.

Vi ber dig att endast ha den adress som du önskar ha ditt paket skickat till sparad på ditt användarkonto. Du kan själv gå in och ändra dina adresser under "Mina adresser". Var noga med att din faktura- och leveransadress stämmer överens för att DHL ska skicka paketet till rätt adress.  
Kom ihåg att lägga till ditt mobilnummer i ditt användarkonto, då kan DHL komma i kontakt med dig om det skulle behövas. På ditt användarkonto, i fältet "Adresstillägg" under "Mina adresser", har du också möjlighet att fylla i extra information som kan behövas i samband med din leverans.
På leveransdagen kommer DHL Express att leverera ditt paket senast kl. 21:00.
Paketet levereras till dörren och det behöver vara en myndig person hemma för att ta emot beställningen. Om ingen är hemma som kan ta emot paketet kommer DHL lämna en notis vid din dörr med information om hur du bokar ett nytt leveransförsök.

Har du problem med din expressleverans? Vi rekommenderar att du kontaktar DHL-express direkt! Du kan nå dem på: 0771-400 345.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.