faq | Beställning | Flera beställningar skickas i samma paket!

Flera beställningar skickas i samma paket!

Har du inte fått alla dina paket?
I vissa fall skickar vi flera beställningar i ett paket, så att du får dina beställningar både snabbt och miljövänligt. Vi informerar dig alltid i förväg i din leveransbekräftelse men det är bäst att kolla i paketet om det innehåller flera beställningar. Om du inte är säker på vilka artiklar som hör till vilka beställningar kan du enkelt kolla upp detta på ditt användarkonto under "Mina beställningar".

Valde du att betala med faktura?
Tänk då på att varje beställning behöver betalas för separat. Du finner en lista över dina beställningar under "Mina beställningar". Här kan du enkelt se om någon faktura är obetald.

Klicka på "Se beställning" för att se fakturans aktuella obetalda belopp. Scrolla ner för att se vårt bankgironummer och fakturans referensnummer.

Vid betalning ber vi dig att skriva respektive beställningsnummer som ett meddelande i meddelandefältet, och lämna OCR-fältet blankt vid inbetalning. Du får bekräftelsemejl ifrån oss så fort vi har registrerat respektive inbetalning. Tänk på att det kan ta upp till 5 bankdagar för pengarna att nå oss.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Chatta med vår chatbot

Vi är här för att hjälpa dig via chatt. : Om boten inte kan hjälpa dig, kommer du att kopplas vidare till en kundtjänstmedarbetare. Konversationen kan delvis ske på engelska.

Ring oss

Vår telefonlinje är för tillfället väldigt upptagen men vi försöker att svara inom 3 minuter.
Vänligen ha ditt beställningsnummer redo.

Måndag till fredag mellan 09.00 - 18.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.