Faq | Mitt konto | Zalando nyhetsbrev

Zalando nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev får du koll på senaste nytt från modevärlden. Två gånger i veckan får du som prenumerant ett nyhetsbrev med trender och inspiration. Du blir först med att få information om kampanjer och erbjudanden. Ibland skickar vi med exklusiva rabattkoder i våra nyhetsbrev så att du kan beställa shoppa till extra bra priser.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev här. Har du redan ett användarkonto hos oss anmäler du dig enklast till nyhetsbrevet via ditt användarkonto. Klicka på rubriken "Mina nyhetsbrev" för att se inställningar för nyhetsbrevet. Klicka sedan i rutan och "Spara ändringar". Kom ihåg att det första mejlet kopplat till nyhetsbrevet kan dröja ett par dagar!

Varför får jag inget nyhetsbrev fast jag har anmält mig till det?
Har du kommit ihåg att klicka på länken i bekräftelsemejlet? Anmälan till nyhetsbrevet slutförs först när du har klickat på länken.
Har du aktiverat ett spamfilter? Markera inte våra nyhetsbrev som spam, eftersom det kan göra att du inte får andra mejl från Zalando heller (till exempel beställningsbekräftelser). Se till att lägga inmessage@my.zalando.se i din adressbok, så att du får vårt nyhetsbrev i din inkorg i fortsättningen.

Varför får jag nyhetsbrev fast jag inte har anmält mig till det?
Utöver nyhetsbreven skickar vi även ut personliga produktrekommendationer. Rekommendationerna baseras på ditt senaste köp och skickas ut fyra gånger i månaden. Givetvis kan du avregistrera dig när som helst via länken i mejlet


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.