Faq | Mitt konto | Ändra användaruppgifter

Ändra användaruppgifter

Logga in på ditt konto och klicka på Användaruppgifter. På denna sida kan du ändra ditt för- och efternamn, kön, födelsedatum, lösenord, vilken mejladress som är kopplad till kontot, samt ditt mobilnummer.

Under Adresser kan du uppdatera din faktura- respektive leveransadress. När du ändrar adress så ändras inte adressen för redan gjorda, utan enbart för dina framtida beställningar.

Ändra mejladress?

När du begär att ändra mejladressen på ditt användarkonto skickar vi ett mejl till din gamla mejladress. Där finner du en länk där du kan bekräfta att det är du som har begärt ändringen.
Observera att det kan ta upp till tre timmar innan du får mejlet. Kom ihåg att kontrollera din skräppostmapp. Länken är aktiv i tre timmar. Om den har gått ut kan du begära en ny länk via ditt användarkonto.

Om du får ett sådant mejl utan att själv ha begärt att få ändra din mejladress, ber vi dig att följa instruktionerna som står i mejlet.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.