För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från FAIRPLAY

Varumärke
Färg
Pris
524
524
879
879
krkr
Tillfälle

2 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Någon borde instifta ett pris för garderobens hjältar! Ni vet, de där plaggen som alltid funkar. Kläderna som är lika snygga som lättmatchade. Vi gav oss ut på jakt efter några aspiranter till priset och fann bland annat klädmärket Fairplay. Som namnet antyder så kör modemärket ett schyst spel när det gäller mode. Kollektionerna utgår mycket från denim vilket så klart är klockrent när vi pratar vardagskläder. Dessutom har vi förälskat oss i färgpaletten. En stil för alla dagar - går det? Javisst! Att satsa på en urban stil med deniminfluenser är ett riktigt smart trendval. Om du vill ha en snygg vardagsstil är det även en god idé att satsa på mjuka och bekväma material som till exempel bomull. Vi kan lova att du kommer riktigt långt med en välsittande passform.

Mode som plockar stilpoäng

Att mixa klassiska snitt med sportiga detaljer är ett annat sätt att skapa en trendig look. Istället för att satsa på en rock, som kan kännas väldigt uppklädd: kör på anorak. Välj en tunn vindtät jacka istället för skepparkavaj. Vindjackan är ett riktigt modekap som inte längre är förbehållet sportvärlden. En tygbyxa med snöring kan bäras på många olika sätt. Kombinera med en enkel skjorta och ett par sköna loafers eller skaffa en casual stil med en t-shirt och ett par sköna sneakers. En monokrom outfit är också helt rätt, du fixar stilen själv med ett par chinos som bas. Med några enkla knep grejar du med andra ord en riktigt, stilsäker look som funkar i de flesta sammanhang. En bra basgarderob gör halva jobbet - sen är det fritt fram att improvisera!