• Estée Lauder - PURE COLOR LOVE LIPSTICK CREMÉ - Läppstift - 250 radical chic - 0
Premium
  • Estée Lauder - PURE COLOR LOVE LIPSTICK CREMÉ - Läppstift - 250 radical chic

PURE COLOR LOVE LIPSTICK CREMÉ - Läppstift

249,00 krInkl. moms
3.5 g (7 114,29 kr / 100 g)
Välj färg (7): 

Om produkten

Mix. Remix. Oändligt många looker. Estée Lauder Pure Color Love Lipstick är väldigt rolig med alla sina färger och finishar. Färgtonerna kan appliceras enskilt eller blandas för att uppnå ett perfekt individuellt färgresultat. Med olika finishar k...

Rekommenderad användning

Kombinera färger och finish för att få fram din nya favoritlook! Two on One Lips: Applicera en färg på din övre läpp och en annan på den undre. Dra ihop läpparna till en pussmun för att blanda färgerna.

Produktinformation

Vikt3.5 g

ArtikelnummerESD31F00L-J12

Alla ingredienser

Ingredienser

Diisostearyl Malate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Trioctyldodecyl Citrate, Lanolin Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax\Candelilla Cera\Cire De Candelilla, Castor Isostearate Succinate, Octyldodecanol, Ozok...

Recensioner skrivs frivilligt av kunder, utan någon ersättning i gengäld, och är synliga så länge varan är tillgänglig. Vi modererar inkomna recensioner för att undvika spam och otydligheter.

Vad sägs om dessa?Fler skönhetsprodukter

Gå framåt förbi produktkarusellenGå bakåt förbi produktkarusellen

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.