Katalog

Populära filter
1 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Essie – experten på nagellack

Essie Weingarten hade ett mål när hon lanserade sina första nagellack och det var att de skulle få alla kvinnor känna sig vackraoch speciella. Märket finns nu över hela världen och är särskilt känt för alla de vackra färger och den fantastiska kvalitén som produkterna har.

Kollektioner med modebetonade trender

Det finns många olika nagellack på marknaden, men det som utmärker Essie är att varje kollektion är noga skapad med nya trender och säsonger i åtanke. Du kan vara säker på att alltid ha moderiktiganaglar. Märket startades 1981 i New York och har visat vägen i modevärlden sedan dess.

Märket används av både professionella stylister och vanliga människor som helt enkelt gillar att piffa upp sina naglar i härliga färger. Eftersom Essie har något för alla stilar, humör och trender så kan det vara svårt att välja just din favorit.

Att använda nagellack är ett väldigt bra sätt att uttrycka sinkreativitet på. Prova att kombinera att måla naglarna i enhärlig färg med en stilren outfit och ett läppstift i en liknande färg, för en ihopsatt look som passar både till vardags och på fest. Att matcha färger är alltid ett utmärkt sätt att skapa en look som passar överallt.

Här är några tips:

  • Hudfärgade nagellack passar till de flesta vardagsoutfits.
  • Prova att kombinera ett djupt lila lack till en smokey sminkning för en dramatiskfestlook.
  • Pastellfärgade lack passar väldigt bra till nageldekorationer av olika slag eftersom det är neutralt glada toner.

Välj nagellack efter humör och tillfälle

Essie är känt för sina roliga och genomtänkta namn på sina nagellack och trenden med meditationsanpassade färger är ingen nyhet för märket. Med namn som Cause & Reflect, Press Paus och Generation Zen så vill de uppmana alla till att ta det lugnt och att ta hand om sig själva. Det är något rogivande med att applicera ett lack som uppmanar till inre frid.

För dig som inte vet vad du ska ha på dig inför en fest eller annan tillställning så kan du låta nagellacket bestämma åt dig. Att ha fint målade naglar som dessutom matchar ditt humör gör att din look blir ännu personligare, oavsett vilken stil du har.

Både för hemmamanikyren och catwalken

Stylister, modelejon och kunder världen över älskar Essie och deras nagelprodukter. Detta eftersom sortimentet inte bara innehåller alla färger du någonsin kan föreställa dig, utan även allt ifrån vanliga nagellack, tillbehör, överlack och gel som är precis lika bra som på en salong. Så finns det något för alla smaker och alla typer av mode-statements.

Vi älskar trenden med lite längre naglar och ett motiv på lacken. Med ett bra grundlack från Essie går det att kombinera med vilket motiv eller dekoration du vill. Prova att kombinera ett ljust gellack med prickar i en mörkare färg för en lekfull look. Med lite övning och genom att prova dig fram, kan du känna dig riktigt fin med en manikyr som du med enkelhet kan göra hemma.

Essies mål är att inspirera kärlek till manikyrupplevelsen och kombinera den med att tillföra riktigt fina färger in i din vardag. Med en ny kollektion varje säsong så är Essie ledande inom skönhet när det kommer till kvinnors naglar. Modevärlden längtar tills varje ny kollektion släpps och den är alltid proppfylld av trendiga färger.

Vad din nagellacksfärg säger om din personlighet

Många använder Essies färger för att de har ett så stort urval, och vilken färg du väljer att ha på dina naglar kan faktiskt säga mer än vad du tror. Hudnära färger kan till exempel utstråla lugnoch en självklarhet, medan gråa toner förmedlar att du kanske befinner dig i någon form av vägskäl. Orange däremot visar på en obotlig optimism.

Mörkblåttnagellack kan signalera pondus och självsäkerhet, vitt skvallrar om att du är en perfektionist, silver utstrålar mystik och spiritualitet. Medan lila och rött visar att du sätter tonen. Oavsett vilken eller vilka färger du väljer så är det du själv som bestämmer för vad du vill utstråla.

Lyft humöret med glada färger

Något som alltid får oss att bli gladare är att inkludera härliga färger i din stil. Om du är en av dem som föredrar en mörkare look, men kan tänka dig att istället använda färg på naglar så har du kommit helt rätt. Oavsett vilka kläder du gillar så finns det alltid sätt att festa till naglarna lite extra. Prova en lite starkare färg som klarrött, guldgult eller kungligt lila och du kommer att märka att ditt humör stiger direkt.

För den som känner sig kreativ så rekommenderar vi att testa den nya trenden med naglar i olika färger. Prova gärna att kombinera olika nagellack på olika naglar för en kul och moderiktiglook. Skapa fina motiv i olika färger för att släppa lös din kreativitet på dina naglar. Ha gärna en bra nagellacksborttagning och en tops nära till hands för att lätt kunna ta bort lack som kommer utanför.

Eftersom Essies sortiment är så stort så finns det verkligen en färg för varje tillfälle. Prova dig fram för att se vilka färger som blir dina favoriter. Kanske är regnbågens färger just din grej? Eller gillar du att matcha nagellacket med handväskan, ytterkläderna eller skorna? Att mixa och matcha med resten av din stil kan ytterligare förhöja den och göra den till något extraordinärt.

Det är du som bestämmer

Nagellack kan verkligen fungera som en energiboost. Det kan förgylla den gråaste vardag och ge dig den energi du behöver just då. Så våga att prova dig fram med olika nyanser och färger. Glöm inte att vårda naglarna och fila dem innan du målar, så kommer du att känna dig som ditt bästa jag. När du väl börjat använda Essies färger är det svårt att sluta – för med dem är det du som har kontrollen