Populära filter
  • Man
  • Barn
160 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Lyxig skönhetsvård från Elizabeth Arden

Få namn inom skönhet och hudvård är så ikoniska som Elizabeth Arden. Den talangfulla Elizabeth Arden, som egentligen hette Florence Nightingale Graham, tog världen med storm genom att bygga upp sitt eget kosmetika-, spa- och hudvårdsimperium under det tidiga 1900-talet. Hennes produkter har vidareutvecklats med hjälp av modern forskning och vetenskap. Idag är hud- och skönhetsprodukterna som erbjuds under hennes namn förstklassiga alternativ och hyllas som några av världens bästa val. I utbudet på Zalando hittar du ett brett av varierat sortiment med högkvalitativa produkter från Elizabeth Arden.

Hos oss har du möjlighet att klicka hem en komplett hudvårdsrutin till riktigt bra priser genom att utforska det breda sortimentet och välja ut dina favoriter. Du kan exempelvis grunda med en bra dagkräm som är anpassad för din hudtyp, ålder och livsstil. Komplettera med nattkrämer, vårdande rynkreducerande krämer, ögonkrämer och rätt sminkprodukter för dina behov och önskemål. Det finns även produkter som appliceras efter sminkningen för att den ska hålla sig fräsch länge.

Effektiv, stärkande och välgörande hudvård

Produkterna i det sortiment som vi erbjuder har utvecklats av professionella hudvårdsexperter. Varje produkt är baserad på en unik formula som består av effektiva och välgörande ingredienser. Flera av ingredienserna kommer från naturens eget stärkande, närande och vårdande skafferi. Hos oss hittar du exklusiva krämer och serum som berikats med naturnära ingredienser som exempelvis sjögräs, kakao och stärkande kalcium.

Flera av de exklusiva hudvårdsprodukterna i utbudet har skapats för att ge din hud lyster, vitalitet och näring. Produkterna är berikade med effektiva ingredienser med dokumenterad effekt. Ett flertal av produkterna innehåller retinol, som är en ingrediens med starka hudvårdsegenskaper. Retinol fungerar genom att tränga sig långt ner i hudens lager, där ingrediensen verkar effektivt. Genom en god hudvårdsrutin och en hälsosam livsstil hjälper du din hud att behålla sin lyster, ungdomlighet och vitalitet.

Produkter med en lyxig känsla

På Zalando har du möjlighet att klicka hem förstklassig kosmetika från Elizabeth Arden samtidigt som du beställer produkterna som du behöver för en lyckad hudvårdsrutin. I sortimentet av sminkprodukter hittar du bland annat volym- och längdgivande mascaror. Det finns även eyeliners och ögonbrynspennor som du kan komplettera stilen med. Givetvis finns det också ett utbud av foundations som skapats för olika hudtyper och nyanser.

Smink är skapat för att vara lika unikt som varje enskild individs personliga berättelse är. Därför är produkterna i Elizabeth Ardens serie varierade när de gäller nyanser och egenskaper. Det finns klassiska och diskreta nyanser som passar bra för vardagsbruk samt kreativa och färgstarka alternativ för dig som vill dra omgivningens beundrande blickar till dig. Du kan rama in ansiktet med en volymgivande mascara eller välja att satsa på längden med en längdgivande mascara. Oavsett vilken stil du väljer kan det vara en bra idé att grunda med en bra primer. I utbudet av produkter från Elizabeth Arden hittar du primers av hög kvalitet. För att göra din sminkrutin komplett erbjuder vi även concealers, serum och avslutande puder. Upptäck dina favoritprodukter i vårt sortiment och beställ dina favoriter med ett enkelt klick.