Gör skillnad

Hållbart mode för barn

Shoppa alla produkter

Certifieringar

GOTS

Zalandos ekologiska bomull

Hållbart material

IVN-certifierat naturskinn

GOTS

Zalandos ekologiska bomull

Hållbart material

IVN-certifierat naturskinn

GOTS

GOTS är en certifiering för textilier som är gjorda av ekologiska fibrer. För att certifieras måste alla textilfibrer odlas och processas enligt strikta miljömässiga och toxikologiska kriterier. GOTS-certifierade produkter består av minst 95% ekologiska fibrer.
Shoppa urvalet

Alltid steget före

VEJA är kända för sina klassiska, retroinspirerade sneakers. Sedan 2005 har de producerat sina skor på ett hållbart och miljömedvetet sätt. Genom att analysera varje produktionssteg har de hittat sätt att bygga en fullständigt hållbar produktion.
Upptäck märket

Tips från inköparen

Hållbarhet är en livsstil. Välj miljövänliga produkter som håller länge och shoppa med omtanke.

Katrin Diemke

Junior Buyer Kids Footwear Contemporary

Märken vi älskar

Hållbara barnkläder

Välkommen till Zalandos universum av barnkläder tillverkade av hållbara material. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att klä ditt barn med gott samvete. När du shoppar hållbara barnkläder ska du inte behöva kompromissa med designen – välj bland massor av söta, coola och funktionella kläder till de små på Zalando. Från det innersta lagret med underställ till klänningar, byxor och sovkläder – Upptäck vårt stora utbud och klä barnen från topp till tå i hållbara kläder.

Hållbart från topp till tå

Det finns många anledningar till att välja hållbara alternativ – du ger barnen de bästa materialen samtidigt som du hjälper till att skona miljön. Hållbara kläder omfattar flera olika definitioner. Vissa plagg är gjorda av ekologisk bomull, medan andra är certifierade med hållbarhetscertifikat såsom EU Ecolabel, Fairtrade Cotton och Öko-Tex Standard 100. På produktsidorna kan du få information om hur varje enskild produkt är hållbar. Utforska vårt sortiment av barnmode i hållbara material och gör något bra för både barnen och naturen.

Visa mindre