Katalog

25 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Eivy – trendiga och funktionella kläder för dina äventyrsdagar

Med träningskläder och underställ från Eivy kommer du att göra succé, oavsett om du befinner dig på afterski eller i backen. I sortimentet hittar du funktionella kläder som passar för varje friluftsäventyr, självklart med en färgsprakande och trendig känsla, full av härliga mönster.

Sköna kläder som håller dig varm och cool samtidigt

Märket Eivy är grundat av Anna Vister, en svensk snowboardåkare och modedesigner. Hennes vision är att skapa multifunktionella plagg som håller dig både coolt trendig och varm, samtidigt som du ska kunna se bra ut i dem även när du inte står på skidorna ute i backen. I samtliga produkter känner man hennes passion för frihet, hållbart mode och funktionalitet. Det förstnämnda kan du framför allt se i alla tryck och mönster som är inspirerade av både djur och natur. 

De mönstrade och färgglada plaggen är av hög kvalitet, är otroligt snygga och är framtagna för att hålla under många resor och upplevelser. Välj mellan värmande kläder, mössor och strumpor, samt bekväma sport-BH:ar, underställ och funktionskläder. 

Res med en lätt packning av outfits som är snygga i alla lägen 

Att klä sig snyggt är lika viktigt som att klä sig rätt – det höjer både din motivation och prestation under sportutövandet. Med träningskläder och underställ från Eivy får du båda delarna, och du kan utan att tveka använda samma kläder till afterski-partyt som i backen. Detta gör även att du kan packa lätt. Skönt, va?

För att din upplevelse ska bli perfekt rekommenderar vi dig att starta med en sport-BH som ger bra stöd och känns skön att bära. Nästa steg att bygga upp din garderob lager för lager. Detta ger dig möjligheten att justera temperaturen efter varje tillfälle. Kom ihåg att skydda huvudet, händerna och halsen, det hjälper dig att hålla värmen även under den kallaste dagen. Genom att addera färg eller mönster kommer du garanterat göra succé i backen!