Katalog

Populära filter
216 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Edwin är ett japanskt märke som grundades år 1947 och med denim som utgångspunkt började man importera tyger för att kunna skapa jeans av absolut toppklass. Idag, så många år senare, är detta märke fortfarande på tapeten och är kända över hela världen för att designa byxor av ypperlig passform och kvalitet. Dessutom producerar man idag även tröjor, jackor, skjortor, med mera att komplettera din läckra jeanslook med.

Edwin har satt en ofrånkomlig prägel på modevärlden då man bland annat var först med att skapa stentvättade jeans - detta är märket som har revolutionerat världens jeansdesign och som alltid har varit först med att lyfta fram nya, spännande trender. Ett par jeans från Edwin hör till varje hängiven modeentusiast såväl som dig som helt enkelt vill ha ett snyggt och praktiskt basplagg - kring ett par välsittande byxor kan vilken stil som helst ta form!

Edwin - förstklassigt denimmode och oändligt mycket mer

Köp dina favoritjeans med tillhörande modeartiklar från Edwin hos Zalando - här finns det ett stort antal produkter för både honom och henne. Du kan välja mellan jeans av flera olika modeller såsom straight leg, slim fit, relaxed fit eller chinos, vilket gör det enkelt att hitta en passform som smickrar just din figur. Passa gärna på att se ut en överdel som matchar - Zalando har även andra typer av plagg från Edwin såsom jackor, blusar, skjortor och klänningar.

Det här är kläder för vardagligt bruk, men ändå har de det där lilla extra. Med snäppet bättre och härligare kvalitet både känner man sig och ser mer välklädd ut - god kvalitet är den bästa accessoaren! Det är lätt hänt att man bara unnar sig extra fina plagg att ha på fest, men glöm inte bort att sätta gulkant på vardagen - det är ju den som utgör större delen av ditt liv! Beställ det hetaste modet från Edwin hos Zalando och gör din vardag till en trivsam plats.