Stylisten

Värmen är här

Zalando-stylisten Christina Huylmans kanske inte vet vad du gjorde förra sommaren, men hon har bra koll på vad du bör ha på dig i sommar.
Street Style Berlin © Christian Vierig/Getty Images
Street Style Berlin © Christian Vierig/Getty Images 

Det är juli, 30 grader varmt och himlen är blå: Vad ska man ha på sig?

Min favorit är en krispig vit skjortklänning med en bar axel. I stället för skärp knyter jag en sidenscarf med tryck i midjan. Det skapar också en fin färgkontrast. En axelremsväska och ett par remsandaler eller pumps med extravaganta klackar kompletterar sommarlooken som du kan ha både på cityresan och på afterworken.

Braletten gör comeback. Hur bär man den looken på kontoret?

Du kan antingen bära den under en skir blus eller en t-shirt med vid urringning. Det är det diskreta sättet. Det djärvare alternativet är att bära den över skjortan! Många stilmedvetna tjejer gör det. Tillsammans med en kavaj fungerar det på kontoret också.

Street Style London © Christian Vierig/Getty Images
Street Style London © Christian Vierig/Getty Images 

Jeans är ett måste varje säsong, men vilka stilar är hetast sommaren 2017?

Du klarar dig inte utan fransiga jeans den här säsongen. Broderier och patches är också stort. Vad gäller passformen så är ankellängden fortfarande het. Det bästa är om de är lite utsvängda nedtill, så kallade "kick flares". Färgglada jeans gör också comeback, gärna röda eller rosa.

Street Style Milan © Christian Vierig/Getty Images
Street Style Milan © Christian Vierig/Getty Images 
Street Style Paris © Kirstin Sinclair/Getty Images
Street Style Paris © Kirstin Sinclair/Getty Images 

Vad är ditt trick för att uppdatera garderoben utan att behöva investera i nya kläder?

Oavsett vad som hänger i garderoben, kan du enkelt uppgradera det genom att matcha med några snygga halsband eller en choker. Till och med den klassiska kombinationen jeans och t-shirt ser genast mer raffinerad ut om du bär ett par stora färgstarka halsband eller massvis av små ringar på fingrarna. Allt handlar om detaljerna!

Mina favoriter