How-to

Perfekt stylad för kvällen

Fest på kontoret? Här får du tips från Jenna Lyons hur du lyfter din kontorsoutfit med ett par statement-örhängen.
© Getty Images
© Getty Images 
  Örhänge ONLY

Vardagsörhängen

Gör ett intryck under dagen i dessa glittriga örhängen. De har precis lagom hög bling-bling-faktor för att funka även på kontoret.

  Skjorta DKNY

Blus

Business möter fest i denna blå blus med smalrandigt mönster. Bär den högt knäppt under dagen och när festen börjar, knäpper du upp ett par knappar för en lite mer avslappnad partystil.

  Blazer Expresso

Blazer

En lång sammetskavaj är perfekt för att lägga till lite elegans i din partylook. Den lyxiga känslan passar festfina outfits och lyfter din stil i alla lägen. Rulla upp ärmarna så att det stjärnmönstrade fodret sticker fram.

  Örhänge ONLY

Statement-örhängen

Uppgradera outfiten vid sextiden med dessa fantastiska hängande örhängen. Med fina fuskdiamanter och festliga stjärndetaljer kommer du att få beundrande blickar innan du ens hunnit ut på dansgolvet.

  Overall/Jumpsuit Max&Co.

Jumpsuit

En all-in-one som funkar kvällen lång – jumpsuiten är otroligt mångsidig. Denna vida, fladdrande modell knäpps i midjan med metallspänne och är den ultimata kontors/party-outfiten. Funkar också dagtid genom att bära en kavaj över.

  Sandaler & sandaletter Tibi

Skor

Sätt fötterna i ett par trendiga remsandaler med tjock blockklack. De är supermoderna och ultrafeminina – fulländar din outfit perfekt. Se till att de är bekväma så att du kan dansa hela natten lång.

 

Klä dig med stil

Uppgradera festmodet här.