How-to

Glittra som en stjärna på vinterns alla fester

Under jul och nyår upplever vi några av årets mest minnesvärda stunder. Oavsett om du ska på firmafest eller familjemiddag hittar du alltid rätt look hos oss.
  Jacka Kiomi Byxor Kiomi Örhängen Whistles

Heta linjer

Om du någon gång ska försöka sudda ut gränsen mellan outfits för jobbet och kläder för fest – gör det nu! Ta till exempel den klassiska kritstrecksrandiga kostymen. Skippa blusen du brukar bära under, så är du partyklar. Tacka ja till julfesten med kollegorna och klä dig i denna tvådelade ensemble från Kiomi. De slitsade ärmarna och fållarna är lika djärva som blodröda läppar och statement-örhängen.

  Klänning Won Hundred Byxor talkabout Skor Topshop

Dubbelt så fin

En slipklänning i sammet är lika okomplicerad som elegant, speciellt om du bär den över ett par pyjamasbyxor! Så glöm nu alla hemska bilder av denna 90-talsklassiker som flimrar förbi i ditt minne. Om du kombinerar på rätt sätt, som denna mix av blå sammet från Won Hundred tillsammans med byxor med tryck från talkabout, skapar du en lager-på-lager-effekt som definitivt drar blickarna till sig på cocktailpartyt.

  Tröja New Look Polotröja comma Boots Paloma Barceló

Enkel glamour

När det är dags att koppla av med familjen ska allt naturligtvis vara så okomplicerat som möjligt. Mys i soffhörnet iklädd denna mjuka stickade tröja från New Look som du bär över en randig polotröja från comma. Ta på dig en kjol med knäppning så är du redo för en promenad med mamma efter middagen. Följ sedan upp med en härlig kopp varm choklad!