How-to

Så bär du den vita klänningen

Det här tidlösa plagget är inte bara för bröllopsfester eller dans runt midsommarstången. Här får du tre tips på hur du kan använda denna rena färg i sommargarderoben.
&copy Zalando
© Zalando 
  Klänning från Free People Skinnjacka från Gestuz Stövletter från The Kooples

Leather & Lace

Sätt lite krydda på en monokrom look genom att kombinera denna vita maxiklänning från Superdry med en broderad läderjacka och svarta ankelboots. Klänningens asymmetriska fåll är inte bara snygg när du står stilla utan böljar även på ett vackert sätt när du rör dig. Ett läderbälte och stora örhängen ger kreationen en cool och elegant touch.

  Klänning från The Kooples SPORT Sandaler från Cassis côte d'azur Solglasögon från Miu Miu

Färgstarka kontraster

Skapa en modern bohemisk look genom att kombinera den löst sittande klänningen från The Kooples Sport med romantiska och spännande accessoarer. Genom att balansera plaggets rena look med lekfulla och färgglada gladiatorsandaler med tofsar skapar du en modern variant av boho chic-looken. Framhäv din stil ytterligare med en rund stråväska och iögonfallande smycken i samma färgton som sandalerna.

  Klänning från House of Dagmar Väska från Rebecca Minkoff Sandaler från Tibi

Kraftfullt intryck

En dramatisk siluett livar upp en helvit look, och den här skjortblusklänningen från House of Dagmar är ett bevis på detta. Eftersom klänningen är designad för att göra intryck med sina raglanärmar och sin utskurna rygg kräver den i princip ingen extra styling. Det räcker att kombinera med accessoarer i neutrala färger. Vi föreslår slip-ins med hög klack och en axelremsväska med fransar.