How-to

Så här bär du crop tops

Det kan vara svårt att veta hur man ska visa magen på ett snyggt sätt. Här är tre förslag på hur du stylar sommarens hetaste trend.
 
  Wrangler - Jeansshorts Nanushka - Linne Veronique Branquinho - Sandaler SNÖ of Sweden - Örhänge Lauren Ralph Lauren - Axelremsväska

Frisinnade fransar

Upplev nya modeäventyr och skapa en look med bohemisk känsla och textur med ett linne med fransar från Nanushka och 70-talsinspirerade jeansshorts med hög midja. Toppens naturnära look ger en känsla av sorglöshet och shortsen betonar midjan. Avrunda den frisinnade stilen med ljusbruna platåsandaletter, en enkel axelväska och stora ringar i öronen.

  LK Bennett - A-linjekjol Native Youth - Blus Pier One - Sandaler Whistles - Kuvertväska

Det nya kontorsmodet

Om du har svårt att bestämma dig för vad du ska ha på dig på kontoret kan du testa något helt nytt. Matcha den här grå, fyrkantiga blusen från Native Youth med en marinblå midikjol och svarta remsandaler för en feminin och kraftfull siluett som samtidigt passar på jobbet. Med runda glasögon och en mörk kuvertväska är du redo att äga kontoret som om det vore en catwalk.

  superstars € 99,99 Opus - Skjorta Puma - T-shirt med tryck Filippa K - Utomhustofflor Coccinelle - Axelremsväska

Lek med lager

Lager på lager är inte bara till för hösten eller vintern och crop tops är som gjorda för att bära ovanpå andra plagg. Blanda modernt och elegant genom att ta på dig en krispig, vit blus under en lite större kort t-shirt, som den här från Puma. Lägg till en minikjol, vinröda slip-ins, några diskreta smycken och en axelväska för att markera den djärva stilen.