Heta listan

Vintervärmare för julmarknaden

6 nyckelplagg när det blir kallt så att du klarar av kylan och håller dig varm och go med en glögg i handen.
  Mössa - Bickley+Mitchell

BABY, IT’S COLD OUTSIDE

Börja med ett elegant svart-och-vitspräckligt stickat plagg och en lekfull pom-pom. En mössa i ullblandning är det perfekta sättet att hålla dig varm och på samma gång trendig.

  Sjal ICHI

ALL WRAPPED UP

Svep in dig i säsongens viktigaste accessoar: en snyggt överdimensionerad, extra bred och extra lång sjal. Den här vinteraccessoaren är inte bara lyxigt mjuk och har eleganta fransar, utan den håller dig även varm och go i vinterkylan.

  Stickad tröja Polo Ralph Lauren

NORWEGIAN WOOD

Vill du få folk att höja på ögonbrynen med lite roliga motiv på den stickade tröjan, men känner dig inte riktigt redo för mönster med Rudolf eller snögubbar? Hitta den perfekta balansen mellan julstämning och elegans med det här skandinavisk-inspirerade stickade plagget.

  Parka - VILA

EN PERFEKT PARKA

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Den här praktiska och eleganta parkas har en smal midja som ger en elegant silhuett.

  Tygbyxor New Look

LITA PÅ TWILL

Är du på jakt efter byxor som ser ut som om de vore gjorda av ull, men som ändå har lite stretch? Då vill du ha fiskbensmönstrat. Bältet som knyts i midjan tillför ett raffinerat inslag och är ett charmigt tillskott till garderoben före jul.

  Snow Boots Tamaris

JAG SER DET SNÖAR

Det kan vara en utmaning att hitta trendiga vinterskor, men de här mockasininspirerade skorna i mocka förnyar skohyllan och håller fötterna varma tack vare en isolerad gummisula och massor av fleece.