Heta listan

Nytt år, nytt jag!

Inled året med stil, och med fem smarta saker som hjälper dig hålla dina nyårslöften.
  Örhängen från Sabrina Dehoff
1

Var djärv!

Det nya året är ett bra tillfälle att starta om med precis allt, från din attityd till din look. Med accessoarer sätter du fokus på och förstärker din stil. Dessa örhängen från Sabrina Dehoff skiljer dig från mängden. Kombinera dem med klarröda eller rosa läppar så syns du ännu mer!

  Plånbok från Liebeskind
2

Sparsamhet är en dygd!

Suckar du över kreditkortsräkningarna? Då är det dags att bli mer ekonomisk. Shoppa smart och spara småmynten i denna röda läderplånbok från Liebeskind. Vem vet? Kanske du i slutet av året har sparat tillräckligt för att kunna unna dig den där drömsemestern på Bora Bora.

  Statement-t-shirt från By Malene Birger
3

Tro på dig själv!

Stärk ditt självförtroende! Säg hej då till Jante och var precis den du vill vara under 2018. Denna statement-tisha från By Malene Birger säger väl allt, och gult är dessutom en av de trendigaste färgerna denna säsong. Kom i håg att du duger som du är, och låt ingen hindra dig på vägen mot dina drömmars mål!

  Halsduk från Paul Smith
4

Var djärv!

Paul Smith är känd för djärva, färgstarka tryck och excentriska mönster. Hans klassiker har alltid det där lilla extra, som den här storprickiga halsduken. Vira den runt halsen och dra blickarna till dig under kalla vinterdagar!

  Kritstrecksrandig kavaj från Kiomi
5

Var ambitiös!

Kanske kommer du att hitta ett nytt jobb under det nya året. Gör ett professionellt och trendigt intryck i denna dubbelknäppta kritstrecksrandiga kavaj med slitsade ärmar som ingår i en exklusiv kollektion med basplagg från Instagram-curatorn @c__l__o för KIOMI. Uppdatera jobbgarderoben och förvänta dig att bli headhuntad!