Heta listan

Glöm julklappsjakten!

Att försöka hitta de perfekta julklapparna åt nära och kära kan ibland kännas som en ”mission impossible”. Men förtvivla inte! Här presenterar vi fem riktigt läckra och smarta gåvor som vem som helst gärna vill få i julklapp.
  Passfodral och bagagetagg från DKNY
1

Till den glamourösa globetrottern

Reseaccessoarer är alltid en uppskattad gåva. Oavsett om din stora kärlek är på väg till New York för en härlig storstadsweekend eller ser fram emot att få slappa i solen vill hon såklart resa med stil. Med denna klarröda bagagetagg i läder från DKNY ser hon direkt när resväskan rullar fram på bagagebandet. Komplettera med ett chict matchande passfodral så att hon har alla resehandlingar praktiskt samlade på ett och samma ställe. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och spänna fast säkerhetsbältet!

  Öronmuffar/hörlurar från UGG
2

Till musikälskaren

Att hålla sig varm på ett trendriktigt sätt när man lyssnar på julsånger behöver inte vara någon stor utmaning. Kärleken i ditt liv kommer att älska dessa gosiga öronmuffar från UGG med inbyggda hörlurar. Och inte behöver hon ta av handskarna heller – mikrofonen är ju av handsfree-modell. Trotsa vinterkylan med musik!

  Yogamatta från adidas Performance
3

Till den fitnessfrälsta

Julen är årets stora festhögtid, och vem kan låta bli att njuta av all god mat och dryck ... för att inte tala om julgodiset? När nyåret nalkas kommer eftertankens kranka blekhet, och många av oss mumlar fram motionsrelaterade nyårslöften. Med denna yogamatta med läckert marmortryck från adidas Performance blir det lite lättare att hålla de ambitiösa löftena. Fokusera! Namaste!

  Klocka från Skagen
4

Till den urbana fashionistan

Julen är en hektisk tid för många av oss, kalendern är ofta fylld med glöggmingel, julbord, släktmiddagar och andra trevligheter. Denna klocka från det stilrena märket Skagen hjälper kvinnan i ditt liv att komma i tid till partyt. Det guld- och silverfärgade armbandet av metallmesh är en riktig klassiker som dessutom är toppentrendig just nu. En verkligt tidlös gåva, med andra ord!

  Bältesväska från MSGM
5

Till trendsettern

Att vara en riktig ledare handlar om att ta risker. Ett bra exempel från modets barrikader är Massimo Giorgetti, DJ:n som blev designer och lanserade märket MSGM. Denna übercoola bältesväska är julklappen med stort J till den hippa trendsettern i ditt liv. Förutom coolhetsfaktorn är den ett utmärkt val för alla som vill ha stenkoll på sina prylar. Håll stilen i farten!