Heta listan

Leva det ljuva livet

Ta en promenad på kärlekens väg i Cinque Terre eller genom Toscanas vingårdar med våra sex viktigaste ingredienser för det ljuva livet
Stråhatt från Anna Field
1

Större är bättre

Sommar i Italien betyder drinkar utomhus, massor av sol och positiva vibbar. Hur behåller du stilen samtidigt som du skyddar dig mot solen? Ta en stråhatt, som den här modellen från Anna Field. Det är ett av sommarens must-haves och skänker lite mystik till din outfit – tänk Gina Lollobrigida i filmen Kärlek, bröd och svartsjuka – när du promenerar över det lilla torget på Capri.

Kattögonformade solglasögon från mint&berry
2

Kattögon

Vem kan glömma Anouk Aimée när hon åker cabriolet med Marcello Mastroianni i filmen Det ljuva livet – inte minst hennes coola, kattögonformade solglasögon? Den här modellen från mint&berry ger dig samma coola retrokänsla.

Retroklänning från mint&berry
3

La bella figura

La bella figura är en estetisk princip som handlar om elegans, klass och stil. Den här retroinspirerade vita klänningen från mint&berry med luftig och graciös siluett ger uttryck för konceptet la bella figura på ett perfekt sätt. Tänk dig själv klädd i en sådan klänning à la Diane Lanes rollfigur i filmen Under Toscanas sol.

Sidenscarf från Polo Ralph Lauren
4

Sidenkänsla

Italienarna har definitivt känsla för detaljer. En lätt sidenscarf ger din look den ultimata sensuella känslan, oavsett om du fäster den runt håret, på sommarväskan eller knyter den under hakan. Låt dig inspireras av Audrey Hepburn i Prinsessa på vift och knyt den här varianten från POLO Ralph Lauren under hakan när du ger dig iväg på en tur med vespan, och känn hur vinden blåser i håret.

Sandaler från Lost Ink
5

Hett vitt

Som vanligt är din outfit inte komplett förrän du har hittat de rätta skorna. De här sandaler i skinn från Lost Ink förhöjer både looken och längden. Krokodileffekten ger en känsla av subtil textur och väcker bilden av en strålande Monica Bellucci i Malèna som promenerar med beslutsamma steg genom sin lilla småaktiga italienska by och lämnar brustna hjärtan efter sig.

Axelremsväska från Michael Kors
6

Greppa väskan

Handväskan håller ihop hela outfiten och du vill inte ha något som är för klumpigt eller för avslappnat. Den här axelremsväskan i skinn från Michael Kors är den perfekta kompromissen. Precis som Liv Tyler i Stulen skönhet är den stark och feminin, och den rymmer allt du kan tänkas behöva när du besöker Toscanas berömda vingårdar.