Heta listan

Höj feststämningen

Coachella är visserligen över för i år, men festivalsäsongen har bara börjat. Med våra sex nyckelplagg kan du gå på festival med stil.
  Spegelsolglasögon i guld/aprikos från Jeepers Peepers

”World in My Eyes”

Solglasögonen är alltid en viktig del i festivallooken. De skyddar ögonen mot skadlig UV-strålning och döljer dessutom tecknen på baksmälla. Lämna de vanliga glasögonen hemma och håll koll på folkvimlet genom de här solglasögonen från Jeepers Peepers. Spegelglaset, den retrorunda formen och gulddetaljerna höjer nivån på dina festivalselfies direkt.

  Bomberjacka i silver från Bik Bok

”Why Does it Always Rain on Me?”

Festivalvädret är känt för att vara oberäkneligt. Ta med dig den här bomberjackan från Bik Bok och använd den över din festivaloutfit om det skulle börja regna. I den blanka silverjackan syns du i vimlet – extra bra när kompisarna letar efter dig – och när solen kommer fram igen kan du använda den att sitta på.

  T-shirt med tryck från Gestuz

”Smells Like Tee(n) Spirit”

En rockig t-shirt är ett måste på festival. Ta med dig din favorit – till exempel den här färgglada Kiss Army-varianten – och bli snäppet coolare vad du än matchar den med. Men var beredd på att kunna räkna upp tre låtar med bandet ifall någon undrar om du är ett riktigt fan.

  Flamingomönstrade jeansshorts från Missguided

”Hey Shorty”

På festival har du det perfekta tillfället att klä dig avslappnat och fritt. Välj ett par coola och avslappnade shorts i stället för klumpiga jeans som snabbt blir smutsiga. De här avklippta jeansshortsen från Missguided är perfekta när det är varmt. Flamingomönstret bidrar med feststämningen.

  Ryggsäck i silver från Even & Odd

”Leader of the Pack”

Det kan vara jobbigt att släpa runt på en stor väska när man går mellan olika scener. Med den här silverryggsäcken från Even & Odd på ryggen har du händerna fria för WhatsApp och Snapchat. Den rymmer allt du behöver – läppstift, solkräm, våtservetter och en lätt jacka – och sätter silverkant på din outfit.

  Gummistövlar från Hunter

”Boots & Boys”

På festival får du verkligen testa din uthållighet – det blir lätt långa sträckor att gå och mycket dans. Undvik felsteg och lämna flippflopp- och gladiatorsandalerna hemma. Välj ett par gummistövlar från Hunter i stället. Ta på dig långa strumpor så slipper du få skavsår på vaderna. Sedan är du redo att spana vidare på den söta killen från första festivaldagen.