Skaffa stilen

Zoë Kravitz

Hon må ha ärvt sin mammas mystiska persona och sin pappas coola rockstjärnestil, men Zoë Kravitz är en stjärna på egna meriter.
© Daniel Boczarski/Redferns
© Daniel Boczarski/Redferns

Zoë Kravitz är verkligen inte främmande för festivaler. Med sitt band Lolawolf har hon gjort spelningar på Lollapalooza och SXSW. Och samtidigt som hon experimenterar med elektronisk syntpop och R‘n’B, har den här 28-åringen en originell känsla för mode. Lite punk, lite 90-tal, och massor av kvinnlighet präglar Zoë Kravitz säkra stilval – något hon kan tacka sina föräldrar (skådespelerskan Lisa Bonet och musikern Lenny Kravitz) för.

Hon bär en skjortblusklänning med psykedeliskt mönster, sportsockor och creepers på scenen lika avslappnat som hon bär en förförisk klänning från Oscar de la Renta på Met-galans röda matta (dekorerad med riktiga svarta rosor).Så, vad kan vi lära oss av Zoë inför nästa fest? Var djärv! Bär plagg med attityd – som en kaxig topp med vassa men neutrala basplagg och ett par läckra solglasögon. Tatueringar är inte obligatoriska, men de ökar stilkänslan.

Skaffa stilen