Skaffa stilen

Karlie Kloss

Modellen som själv har sagt att hon är lång som en giraff har många talanger. En av dem är att veta hur man reser med stil.
© Marc Piasecki/Getty Images
© Marc Piasecki/Getty Images 

Karlie Kloss hektiska schema innefattar att vara supermodell, en hängiven atlet, student på New York University, plus att organisera sommarläger för tjejer som vill lära sig att koda. Hon är en definitivt en upptagen kvinna, och reser förstås mycket i jobbet. Karlie Kloss har jobbat som modell sedan hon blev upptäckt som 13-åring på en välgörenhetsvisning i St. Louis, och 24-åringens många resor till modeveckor och andra events har gjort henne till ett proffs på att hitta den perfekta outfiten för resan.

Den blonda skönheten håller sig till basplagg när hon är på vift, som här på flygplatsen Charles de Gaulle i Paris. Hon har klätt sig bekvämt i en luftig vit t-shirt i bomull och stretchiga, skinny fit jeans, och om det skulle bli lite kyligt på planet är hon redo med en bomberjacka. I en stor handväska med axelband förvarar Karlie det nödvändigaste, och med snygga och bekväma adidas Stan Smith-sneakers slipper hon få ont i fötterna även om hon måste gå till en annan terminal.

På tal om adidas: modellens nya kollektion för sportjätten innehåller plagg gjorda av ett innovativt material med hög kompressionsförmåga som kallas Warpknit.

Skaffa stilen