Skaffa stilen

Stråla som ... Jennifer Lawrence

Vi är verkligen avundsjuka på den Oscarsbelönade skådespelerskans stil. De fantastiska stöttepelarna i Jens obevekligt coola stjärnlook: Svart sammet och modern extravagans.
© Getty Images
© Getty Images 

Den Oscarsbelönade skådespelerskan Jennifer Lawrence är inte bara tjejen vi skulle vilja vara kompis med – hon är rolig, jordnära och följer inte alla regler – vi skulle också vilja plundra hennes garderob. På röda mattan bär den 26-åriga skådespelerskan designerklänningar från Dior till Alexander McQueen – och klarar till och med av att snubbla i dem på ett charmigt sätt.

Vi är verkligen avundsjuka på Lawrences stil. De fantastiska stöttepelarna i hennes obevekligt coola stjärnlook här: Svart sammet och modern extravagans. Vi älskar hur hon avslappnat kombinerar sammetsbyxor och en gnistrande blus. Perfekt inspiration till en partyoutfit i sista minuten. Eftersom looken är ett starkt statement i sig själv, räcker det med diskreta accessoarer och makeup. Lägg till små örhängen, röda läppar och en slarvig hårknut så kommer det att kännas som om du är på väg till fest med självaste JLaw. Du kommer åtminstone se lika cool ut.

Fixa looken