Skaffa stilen

Daisy Ridley

Hjältinnan från Star Wars tar med den välskräddade rymddräkten till en galax ganska nära dig.
&copy Getty Images / David M. Benett / Kontributor
© Getty Images / David M. Benett / Kontributor 

Daisy Ridley har gått från att vara en okänd skådespelerska till internationell filmstjärna nästan lika snabbt som Rey, rollen hon spelar i Star Wars, gick från att vara skrotsamlare på en ökenplanet till blivande jedi i filmen The Force Awakens från 2015. Filmen gjorde en superstjärna av 25-åringen, och när The Last Jedi hade premiär i december cementerades hennes ikoniska status. Daisy spelar dock inte bara filmroller som utspelar sig i fjärran galaxer. Nästa månad kan vi se henne som huvudrollsinnehavare i Ophelia, en återberättelse av Shakespeares Hamlet.

Utanför scenen har hon fått rykte om sig som rebellisk kraft för goda makter inom modevärlden, och nu vill vi så klart ansluta oss till hennes mission. Den nya filmen har slagit kassarekord, och när Daisy nyligen deltog i en fotosession i London med anledning av detta hade hon valt stilettklackar från Jimmy Choo och en skräddarsydd tvådelad kostym med stjärnformade broscher på kavajslaget.

Om du vill jobba fram en slank silhuett ska du välja en kavaj med djup ringning och axelvaddar. Klarröda läppar och en slät, blank frisyr fullbordar den minimalistiska looken så att du, precis som enastående Rey, känner hur kraften vaknar inom dig.

Shoppa stilen