Skaffa stilen

Celine Aagaard

Orange är det nya svarta, om vi ska tro den norska modegurun.
© Christian Vierig/Getty Images
© Christian Vierig/Getty Images 

Celine Aagaard – hyllad som Norges första dam inom modevärlden – är känd för sin look, som är essensen av den skandinaviska stilen, för sin roll som prisvinnande influencer på sociala medier, och som tidigare chefredaktör för Topp, StyleMag and StyleInterior. Efter att ha nått toppen på ett välkänt förlag valde detta kreativa geni att bli sin egen och rikta all sin energi på märkessamarbeten, konsultuppdrag och Envelope.no, ett digitalt koncept där mode möter livsstil, inredning och resor– det hela självfallet presenterat i linje med hennes eget varumärkes eleganta och rena stil. Hon är en hippie i hjärtat, men har trots det en passion för svartvitt och är berömd för sina enfärgade, klassiska outfits med spännande detaljer och designeraccessoarer.

Eftersom man ofta ser denna norska skönhet i neutrala toner bländades vi alla av den här färgstarka looken som hon bar på stan hemma i Oslo. Aagaard är klädd i en skarpt orange stickad tröja med dragkedja i ryggen, med matchande sockboots från Balenciaga.

Hennes outfit är ett exempel på hur man kan lägga in färgstarka inslag och samtidigt hålla helheten neutral med enfärgade basplagg. Avsluta med en lyxig handväska och statementglasögon för en avspänd, scandi-chic stil.

Shoppa stilen