Skaffa stilen

Alicia Vikander

Den Oscarsbelönade skådespelerskan är en naturbegåvning vad gäller både skådespeleri och stil.
© Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images
© Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images

När du blir stor i Hollywood frestas du lätt att gå till överdrift – skapa rubriker i pressen, bära något som väcker uppmärksamhet eller posta en vågad selfie. Inte Alicia Vikander. Vår svenska skådisstjärna vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll för sin prestation i The Danish Girl och har blivit känd för sin eleganta stil och uppträdande.

Alicia Vikanders personliga stil har fått nästan lika mycket uppmärksamhet som hennes skådespelartalanger. Hon är inte rädd för blommor och sammet, och blandar skickligt klassiska siluetter och specialsydda klänningar med mer bohemiska plagg. Nu är hon Louis Vuittons ansikte utåt och hennes stil på röda mattan är fortfarande elegant.

På midsommarafton är blommigt och ljusa färger naturliga val, och det är en klädkod som Alicia Vikander klarar galant. Ta den blommiga klänningen här. Tillsammans med enkla grå högklackade skor skapas en luftig känsla i looken som utstrålar sommarfest med vänner och familj.

Med pojkvännen Michael Fassbender vid sin sida kan man verkligen tänka sig att de kommer dansa runt midsommarstången med stil.

Skaffa stilen