Redaktörens val

Snödrottning

Vem har sagt att man inte kan bära vitt på vintern? Louise, vår Direct Communication Manager, visar hur hon hyllar ljuset under den mörka årstiden.

På vintern hemfaller vi ofta åt en helsvart outfit som matchar de korta dagarna och mörka nätterna. Men varför inte lyfta humöret både hos dig själv och omgivningen genom att stråla som vinterns ljusdrottning i en helvit ensemble?

“Kanske är det på grund av mitt skandinaviska arv som jag alltid har älskat enkla, generösa modeller som kan bäras lager-på-lager. Vitt är dessutom favoritfärgen att matcha med alla svarta plagg i min garderob.” – Louise, Direct Communication Manager

Vi älskar hur Louise, som är vår Direct Communication Manager, ger sin diskreta, monokroma look en extra dimension genom att blanda olika strukturer och nyanser av vitt och creme. Till denna look är det ett måste med sneakers eller skor med tjock sula. Kombinera med skräddade byxor och en enkel tröja, t.ex. med turtleneck-krage. Ytterplagget bör fungera som statement-plagg, och denna yllekappa från Topshop, som går i en krämigare ton än resten av outfiten, drar definitivt blickarna till sig. Här snackar vi vit magi!