Redaktörens val

Kort och gott

Vivien, som arbetar som Digital Strategist hos oss, visar ett nytt och fräscht sätt att bära korta byxor

Det har aldrig varit coolare att vara nördig. Folk strömmar till biograferna för att se The Last Jedi, astronomer upptäcker nya planeter och artificiell intelligens transformerar produktiviteten – nu är det rätt tid att komma ut som geek. I modevärlden är det otroligt chict att vara o-chic. Vår alldeles egna nördprinsessa Vivien, som jobbar som Digital Strategist, är känd för sina innovativa modekombinationer och sin kreativa styling. Det är just därför som vi älskar henne!

"När man som jag arbetar i gränssnittet mellan design och teknologi behöver man plagg som både har stil och är bekväma."–Vivien, Digital Strategist

Här visar hon hur man bär korta slim cut-byxor på ett nytt och fräscht sätt. Välj en färgstark modell med hög midja, som denna i bomullsstretch från J.Crew, så skiljer du dig garanterat från den svartklädda mängden. Med korta byxor kan du göra som Vivien och visa upp dina läckra strumpor – varför inte ett omaka par som på bilden – kombinerat med ett par tofsprydda loafers med tjock sula. Attityden då? Den är din egen. Till hundra procent. Länge leve nörden!