Redaktörens val

Bling med extra sting

I vinter är det riktigt stora och djärva smycken som gäller. Vem vill inte glänsa på jul- och nyårsfesterna med dessa chica statement-örhängen?
&copy Zalando
© Zalando  Örhänge ALDO

Glittrande örhängen är hur heta som helst just nu. Tofsarna och pompongerna från i somras lägger vi nu till handlingarna. I stället låter vi oss inspireras av kristallkronor och väljer långa, glittrande örhängen och geometriska former. Riktigt långa, glittriga smycken som nuddar axeln är definitivt en humörhöjare under vintermånaderna.

“Det är detaljerna som gör det. Med dessa örhängen är du alltid festklar, oavsett vad du har på dig i övrigt.” – Sara Snäll, Junior Editor Nordics

Och att årets kalla säsong kommer att fyllas med heta fester är kristallklart. Vår Junior Nordics Editor Sara glittrar lite extra genom att matcha sin redan eleganta festoutfit med dessa statement-örhängen från Aldo. Hennes rosa sammetskostym, toppen som pryds av mängder med smyckesstenar och stilettklackarna med remmar framhäver verkligen de vackra, rikt utsmyckade örhängena. Dagtid kan du kombinera dem med jeans i sliten look och en oversize-tröja. Låt örsnibbarna visa vem du är i vinter!