True Originals

Det här är Mica Arganaraz

Träffa den argentinska modellen du bör känna till.
© Getty Images

Hon är naturlig, vacker och cool utan att behöva anstränga sig. Inte undra på att hon är namnet på allas läppar. Mica Arganaraz är avslappnad och äkta mellan tagningarna vid fotograferingen till vår julkampanj i New York. Hennes unika look med lockigt hår och markerad käklinje är en frisk fläkt som skiljer sig från stereotyperna i modellvärlden. Den lediga, charmiga pojkflickiga stilen är full av karaktär. Med sin världsberömda ”sängkammarfrisyr” med extra lång lugg skiljer hon sig från mängden. Hon har blivit en förebild för tuffa tjejer världen över och har fått oss med lockigt hår att våga lufttorka det.

Hennes unika look med lockigt hår och markerad käklinje är en frisk fläkt som skiljer sig från stereotyperna i modellvärlden.

Mica Arganaraz är i alla fall inte rädd för att vara sig själv. Mica reser gärna och lägger ofta upp bilder på Instagram. Hon har en avslappnad inställning till livet som hon kryddar med sin rockiga attityd. På fritiden bejakar hon sin konstnärliga sida genom att lyssna på jazz, Bob Dylan och brasiliansk musik, spela gitarr och måla.

Julen firar Mica helst hemma med familjen. Då vankas en traditionell middag och en hög julklappar som har slagits in för hand. Hon har inget emot de lite fånigare delarna av julfirandet. För hennes del innebär julförberedelserna att lyssna på Wham och basta. Det späckade schemat gör att hon har ganska ont om tid och hon erkänner att hon ofta handlar julklappar i sista minuten. Visst är det en tröst att till och med en streetstyle-sensation som Mica också har sina egendomligheter?

Micas look från julkampanjen