Ebbes barnkollektioner erbjuder klassisk stil och funktion

Det spelar ingen roll om det är dags för ett födelsedagskalas eller en vanlig skoldag – det är alltid kul att klä upp barnen i stilrena och funktionella kläder från Ebbe. I sortimentet finns kläder för både pojkar och flickor i olika åldrar.  

Kläder med inspiration från den svenska naturen

Det populära märket Ebbe startades av en pappa som ville klä sina barn med stil. Han hämtade sin inspiration från den svenska naturen och dess vackra skogar, sjöar och ängar. Idag erbjuder märket ett brett sortiment som passar både stora och små barn. Kläderna har alltid ett skandinaviskt och modernt uttryck, kombinerat med en funktionell design. 

Oavsett om du söker ytterplagg, byxor eller överdelar kan du vara säker på att plaggen känns mjuka och sköna för ditt barn. Visionen är att kläderna ska produceras på ett hållbart sätt för att ge våra barn en bättre framtid, och en stor del av sortimentet är redan ekologiskt. 

Sköna plagg till skolan, kalaset eller myskvällen

I Ebbes sortiment finns det både stilrena, enfärgade baskläder och färgsprakande plagg med lekfulla mönster – du och ditt barn väljer själva vilka som blir era favoritkläder. Det som är gemensamt för samtliga plagg är att de passar både till kalaset, skolan och myskvällen. Många av deras designer är dessutom tänkta att vara mer könsneutrala, vilket gör att de enkelt kan användas av syskon. 

Det finns ett par saker som är bra att tänka på när du ska välja barnkläder. Vi rekommenderar att du anpassar kläderna efter ålder och aktivitetsnivå. Det är viktigt att barnen kan röra sig fritt, utan att bli för varma eller kalla. Genom att klä barnen med lager på lager, kan du anpassa temperaturen efter både aktiva lekar och fikastunder i skogen.