För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från DVS

Varumärke
Färg
Pris
449
449
524
524
krkr
Tillfälle

2 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Kultmärket DVS grundades i mitten av 90-talet i Los Angeles i Kalifornien. Samarbetet mellan ett antal engagerade skateshop-ägare och den professionelle skateboardåkaren Tim Gavin ledde föga oväntat till framgång och deras dröm om att designa, tillverka och sälja högkvalitativa och stilsäkra skateskor blev sann. Framgångssagan från 90-talet är nu ett av de mest kända märkena i skatebranschen. Inte bara sponsrar de många skateboardåkare utan de är även ett populärt alternativ bland musiker, modeller och inte minst på gatan. Den karakteristiska DVS-loggan är idag spridd inte bara bland kändisar utan är ett populärt och gatsmart val för alla som uppskattar den avslappnade attityd och unika stadskänsla som märket förmedlar. DVS designar skate- och streetkläder i form av både skor, byxor, jackor och tröjor - alla med samma ungdomliga och avslappnade charm.

Trendiga skate- och streetskor från DVS!

Sedan det begav sig på 90-talet har DVS utvecklats explosionsartat och märket åtnjuter idag otrolig popularitet. I deras kollektioner återfinns de senaste och mest innovativa trenderna inom skate- och streetkulturen. Dess kläder och skor bärs inte bara av professionella skateboardåkare - Märket är även populärt utanför skatekretsar och är omtyckt streetwear även för dem som inte ägnar sig åt skateboardåkning. Den igenkännliga loggan står för hög kvalitet, omsorgsfull design och framför allt stil. Det breda utbudet av skor från DVS innehåller massor av modeller med allt ifrån sneakers och skateskor till stövlar och stövletter. Färgerna varierar från enkelt och diskret till häftigt färgglatt. Här hittar du - skatare eller inte - garanterat ett par snygga skor som passar just dig! Bli gatsmart du också med coola skateskor från DVS!

Annat av intresse:

Skatesneakers

Hoodies

Relaxed fit-jeans

Skatekläder

Mjukisbyxor