För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från Delusion

Varumärke
Färg
Pris
649
649
649
649
krkr
Storlek
Material

1 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1

Delusion slog först upp portarna år 2010 och har redan lyckats etablera sig på den internationella modemarknaden. Man representerar en kaxig och djärv känsla för stil som passar alla modiga unga män som gärna drar blickarna till sig. Plaggen är iögonfallande och banbrytande utan att "bli för mycket" och ackompanjeras allra bäst av en självsäker attityd - Delusion vet precis hur man klär den urbana ungdomen på bästa vis.Det spelar ingen roll om du har stenkoll på säsongens senaste trender eller ej - Delusion vänder sig till alla män som inte är rädda att gå sin egna väg och som gärna trotsar det konventionella modet genom att bära dessa unika kläder som tycks tala sitt egna språk. Låt kreativiteten flöda när du stylar dig med dessa dristiga plagg och omfamna möjligheten till att skapa en udda och personlig look. Delusion står för inspirationen, resten är upp till dig!

Delusion - rivig punk möter städat herrmode

Är du ungdomlig, orädd och öppen för riktigt kreativ styling? Då bör du ta dig en titt här i Zalandos utbud av det läckra herrmodet från Delusion. Mode som lutar åt punk och underground är inte bara till för inbitna fantaster utan har idag brett ut sig och nått det vanliga herrmodet. Du som är modig kan sätta ihop en riktigt skarp outfit med plaggen från Delusion, men även om du föredrar en mer nedtonad look så är det här ett märke med stor potential. En punkig tröja under den formella jobbkavajen ger dig det där lilla extra utan att ta över.Zalando har många produkter att välja mellan: karaktäristiska shorts och långbyxor såväl som galna linnen och excentriska skjortor. Kort och gott så finns det en mängd olika klädesplagg, så att du kan se ut hela outfits för olika tillfällen. Om du tycker om dramatik eller helt enkelt är ute efter att förnya och tuffa till din stil så är kläder från Delusion ett säkert kort.

Ta gärna en titt på

Skärp

Väggdekor

Mobiltillbehör

Plånböcker

Inredningsdetaljer