Katalog

108 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Med Dedicated kan du handla kläder med samvetet i behåll

När de startade 2006 hette de Tshirt Store. Från början specialiserade de sig på att tillverka unika t-shirts med roliga tryck i ekologiska material. Under 2012 breddades bolagets kollektioner och Dedicated blev bolagets nya namn. Idag erbjuder de mycket mer än bara t-shirts, kolla bara in den här kollektionen som även fylls av linnen, sweatshirts, bikinis, shorts och mycket mer.

Hållbarhet och rättvisa är nyckelorden som alltid står i fokus för Dedicated. Det här klädmärket tar verkligen ett stort ansvar för miljön och människors rättigheter. Genom ekologiska material och Fairtrade-certifierad bomull säkerställer de att plaggen skapas på ett hållbart sätt. Dessutom bidrar denna typ av produktion till att bönderna får bättre arbetsvillkor och att de fattiga länderna får det bättre ställt ekonomiskt.

Förutom miljötänket fokuserar Dedicated självklart på kreativa designer och innovativa kläder. Kläderna passar perfekt för dig som älskar streetmode och vill ha en avslappnad och snygg stil varje dag. I den här kollektionen kan du shoppa loss med gott samvete.

Ekologisk bomull och hållbara material borde vara en självklarhet

När bolaget startade 2006 var det få som verkade ifrågasätta hur modeindustrin hanterar miljöfrågor, och det ville Dedicated ändra på. Än idag är hållbarheten en väldigt viktig fråga som det här bolaget ständigt sätter i fokus.

När kläder skapas med ekologiska material, återvunnen polyester och naturfibrer minskar vattenförbrukningen och koldioxidutsläpp ganska radikalt, och den ekologiska bomullen är helt fri från farliga kemikalier och bekämpningsmedel. Därför är det en självklarhet för Dedicated att producera kläder på det här sättet, så vad finns det egentligen att förlora?

Dedicated samarbetar med skickliga fotografer och illustratörer för att skapa spännande kollektioner och unika designer. Plaggen är färgstarka, trendsäkra och lätta att bära. Tack vare de sköna materialen i bomull och återvunnen polyester är de även väldigt bekväma att ha på sig.

Skapa en personlig streetlook med miljövänliga kläder från Dedicated

Vill du också vara med på resan och förändra världen? Här kan du välja bland många t-shirts med snygga och personliga tryck. Meningen med dessa tröjor är att du ska kunna utrycka dig själv och din personlighet. Och visst är det roligare att ha på sig en t-shirt som ingen annan har?

I Dedicateds sortiment finns även bikinis, kimonos, skjortor, jackor och mycket mer. Med andra ord kan du uppdatera alla delar av din garderob. Med de unika detaljerna och de miljövänliga materialen visar du vem du är och var du står.

Kläderna finns både i klassiskt svart och vitt och i starka färger och kreativa mönster. Oavsett vilken stil du väljer så kommer du sticka ut när du går på stadens gator. De här plaggen är både snygga och bekväma att bära i vardagslivet, så unna dig själv ett nytt fint plagg som en present till dig själv. När de är producerade på ett hållbart sätt så kan man faktiskt shoppa kläder utan att få dåligt samvete. Och varför inte köpa en personlig t-shirt som en present till en familjemedlem eller nära vän?