Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Material
Hållbarhet
Mönster
162 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

DAY Birger et Mikkelsen förenar nytänkande med klassiska snitt

Välkommen att utforska ett mode som vill ge kvinnor färre begränsningar och känna att de kan få en fräsch, ny start varje morgon. När du hittar plagg som gör att du både känner dig bekväm och snygg ökar det ditt välmående.

Denna vision finns hos danska klädföretaget DAY Birger et Mikkelsen, som bildades för ungefär två decennier sedan. Målet är att blanda etniska influenser med klassisk skandinavisk design för en avslappnad och elegant stil.

Klädmärket uppskattas världen över, och det uppdateras varje säsong med nya trender och designs.

DAY Birger et Mikkelsen fångar upp säsongens trender

Märket DAY Birger et Mikkelsen erbjuder allt den moderna kvinnan behöver. Här finns basplagg som passar i alla lägen och mer glamourösa plagg som gör dig till festens blickfång.

Välsittande kostymbyxor är ett måste på kontoret och kan matchas till svala blusar och varma, stickade tröjor. Spana också in utbudet av välsittande och klassiska kavajer.

Om du vill känna dig välklädd under höstens och vinterns kyliga dagar kan du finna snygga kappor och jackor i härliga mönster och stilrena snitt. Här finns också allvädersjackor som håller blåsten på avstånd.

Varma tröjor och koftor från DAY Birger et Mikkelsen

När det blir kallare är det skönt med en snygg tröja från DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet finns kabelstickade tröjor och ulltröjor som är både värmande och välsittande.

Bär dem med en snygg skjorta undertill för en ledig stil som passar på kontoret. Det finns också koftor i härliga och naturliga material som kan bäras knäppta eller uppknäppta med en synlig, kontrasterande topp under. På så sätt kan du också få in färg och mönster i din outfit.

Flera av plaggen är i skinn för en tuffare stil som alltid är aktuell. Några av färgerna är mossgrönt och svart, som passar till det mesta i din garderob.

Ta en titt på:

Dansk design

Festkläder

Vårkläder

Skinnjackor vår

Sjalar