Damskor

Populära filter
123 artiklar

Ge fötterna den ultimata bekvämligheten med UGG:s skor för dam

UGG:s skor för dam har blivit en viktig del av den moderna modevärlden. Skorna utvecklades ursprungligen år 1978 av den australiensiska surfaren Brian Smith när han befann sig i Kalifornien.

Efter att ha tagit på sig ett par australiensiska skor i fårskinn efter lite kylig kvällssurfing upptäckte Smith att den typen av skor inte fanns tillgängliga på den amerikanska marknaden till den grad som den fanns i hans hemland. Det var då han fick sin idé att börja tillverka UGG-skor, så att alla skulle ha smidig åtkomst till dem.

Sedan dess har UGG blivit en livsstilsprodukt som är världsberömd för sin komfort och stil. UGG-stövlar och tofflor är kända för sin mjuka och värmande innersula av fårskinn. Inte fullt lika mjuka, men ändå rejält bekväma, är deras sneakers och sandaletter. Upptäck en värld av bekväma skor bland UGG:s skor för dam här på Zalando.

Upptäck UGG-stövlar och skor för varma och kalla tillfällen

Oavsett om du är ute efter ett par varma vinterstövlar eller sköna slip-ins till sommarvärmen kan du hitta dem här. När det gäller stil finns det många olika modeller att välja mellan. Mixa och matcha med olika kläder för att hitta looken som passar dig och få till några riktigt snygga outfits.

För en casual look kan du matcha UGG-stövlar med en mysig tröja och ett par jeans eller leggings. Denna kombination är perfekt för en dag på stan eller en promenad genom parken. Välj stövlar med ullfoder för maximal värme och mysighet. Använd gärna materialfiltret längst upp på sidan för att sortera och göra det lättare att hitta det du är ute efter.

Sneakers från UGG är bekväma och trendiga skor som passar för både formella och informella tillfällen. Matcha dem med en sweater och ett par chinos för en sportig look, eller med en skjorta och en blazer för en mer formell stil.

Sköna material med hållbara egenskaper

UGG tycker, precis som vi på Zalando, att det är viktigt att skapa hållbara produkter som har så lågt avtryck på miljön som möjligt och som man kan använda länge. En del av deras mål innefattar att ta hand om sina medarbetare och kunder, att minimera sin miljöpåverkan och att tillverka hållbara produkter av god kvalitet.

Ta gärna hjälp av hållbarhetsfiltret längst upp på sidan om det är något du brinner extra mycket för. Då kan du välja att endast visa skor som till exempel är tillverkade av ansvarsfullt framställda eller återvunna material.