Damskor

Populära filter
253 artiklar

Converse är mest kända för sina fantastiska, mångsidiga sneakers som är oerhört populära bland många. Att matcha ett par skor har aldrig varit så lätt. Converse passar till allt. En cool och avslappnad vardagsoutfit är lätt att skapa med ett par Converse. Kombinera dem med ett par jeans i slim fit och en topp i en blek, ljus färg. Sätt upp håret i en slarvig knut och lägg en simpel make up och du har den perfekta outfiten för en dag i skolan, på stan eller på jobbet. Våga vägra de höga klackarna till festkvällen - bär ett par Converse med attityd till din korta partyklänning. Matcha med stora, i ögonfallande smycken och en dramatiskt lagd make up.

“Who said I can't wear my Converse with my dress, well baby. That's just me!” - Demi Lovato, amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelerska

Converse finns i många mönster men även i många starka färger. Välj din favoritfärg och låt den färgen återkomma i ett annat plagg i din outfit. Ta till exempel ett par lila Converse och matcha dessa med jeans i mörk denim, en lila peplum topp och en tygjacka i valfri färg. Eller välj en helt annan väg och var unik med ett par Converse i ett intensivt mönster. Kombinera dessa med en maxiklänning i grått, vitt eller svart. Är du ute efter en mer elegant och klassisk look, samtidigt som du behåller din personlighet, kan du matcha skorna med en pennkjol och en blus.

Passar perfekt med: