Damsneakers

Populära filter
882 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Framhäv din personlighet med adidas damsneakers

Den där känslan när man öppnar kartongen och ser sina nya skor för första gången är oslagbar. Med adidas damsneakers får du ett par bekväma skor, som samtidigt ger din outfit en touch av sport. Välj själv om du vill köra på ett par sneakers av klassisk design, eller om du vill ha ett par som sticker ut i mängden. De flesta av adidas skor har en klassisk gummisula och många har en ovandel i läder eller syntetmaterial som håller regnet borta. Många av modellerna är hybrider som funkar lika bra att ha på sig till jobbet som till träningen. Perfekt om du vill sticka förbi gymmet på vägen hem.

Så skapar du en outfit med adidas sneakers för kvinnor

När du väljer dina nya skor är det en fördel om de matchar ytterkläderna som du oftast använder. Om du till exempel har en svart jacka till vardags kan du välja ett par sneakers som är helsvarta eller har svarta detaljer för att knyta ihop din outfit. Då känns det mer som en helhet än om du har helvita sneakers till en helsvart jacka. Försök också fundera på om du kan matcha några av adidas sneakers för kvinnor med din favoritväska, sjal, mössa, eller andra plagg du kommer bära tillsammans med skorna. Materialen spelar också roll för din look. Om du har en väska i mocka kan mockadetaljer på skorna vara precis det som behövs.

Så hittar du sneakers som är perfekta för dig

Vi har många modeller av adidas damsneakers, och det kan vara svårt att välja bland så många snygga skor. Bestäm dig i förväg för några kriterier du är ute efter, så blir processen enklare. Vill du ha en chunky sula, eller en vanlig? Vill du ha en förstärkt tå, eller att hela ovandelen är i samma material? Fundera också på om du vill att skosnörena ska ha samma färg som resten av skon för en stilren look, eller om de ska ha en helt annan färg. När du har identifierat hur dina perfekta skor ska vara blir det lättare att känna igen dem när du ser dem.