Stövlar

Platåstövlar

Pris
292
292
3915
3915
krkr

38 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 1
Klassiska stövlar - black Klassiska stövlar - cognac antic Klassiska stövlar - black/mocca BOLD - Klassiska stövlar - black FOLYX - Platåstövlar - black KASO - Klassiska stövlar - baltic Klassiska stövlar - topo SONNI - Klassiska stövlar - taupe Stövlar med kilklack - nero Platåstövlar - black Klassiska stövlar - black antic Klassiska stövlar - fango/kiesel/zinn Klassiska stövlar - brown Klassiska stövlar - event fumo

Platå - det är verkligen en sorts sko som slagit stor och här har vi samlat alla rea platåstövlar. Det är en fräck och modern modell som alltid är lika coola. Du kan matcha och mixa som du vill, kanske med något mer propert eller kanske lite tuffare. Det är en ungdomlig men samtidigt en klassiker som vi inte bara ser nu utan för några decennier också. Det är en sko som verkligen blir ett spännande och trendigt tillskott till din skosamling. Du kan här hitta de allra mest fantastiska platåstövlarna här på Zalando och det är alltid skor i bra och härlig kvalité. Vi har sett till att här bland rea platåstövlar så har du en fantastiskt möjlighet att klicka hem coola skor för bra priser!

Varierande modeller

Det finns en mängd olika modeller utav platåstövlar. Allt från de mer diskreta till de mer edgy. Du har material som mocka, skinn och syntet. Fantastiska färger som grå, svart och cognac. Ta och inspireras av alla dessa vackra rea platåstövlar och klicka hem de som passar dig allra bäst. Då det är rea kan man även ta och unna sig mycket mode för lite pengar. Så varför inte slå till med två par? Det är ett par skor som passar alla säsonger och alla trender så det är som sagt en riktig god investering och ett bra tillskott till din skosamling! Unna dig fantastiskt skomode här på Zalando!