För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.
Kängor & stövletter

Cowboy- & bikerboots

Tuffa till din outfit med ett par cowboy-boots i retrocool design. Bär till klänning för en snygg kontrast eller till jeans för en urban och kontemporär stil. Detaljer som knappar och spännen ger extra attityd och edge.

201 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 3

Cowboy- och bikerstövletter är rejäla kängor som har en lång tradition bakom sig. Cowboys i vilda västern hade kraftiga kängor som skulle ge bättre skydd i fall det hände en ridolycka. Det är också därifrån deras avsmalnade form och sneda stycke kommer ifrån för att ryttaren inte skulle fastna i stigbygeln. Fram till dess var dessa cowboyboots enbart herrskor och mycket mer funktionella än nu. Idag har lyckligtvis några välkända designers skapat vackra cowboystövlar även för oss kvinnor. I dagsläget kan vi njuta av snygga cowboy- och bikerstövletter med vackra detaljer som ger en alldeles unik stil, allt från vristremmar och spännen till nitar och motiv i färger som dekorerar det mellanlåga skaftet. De nya moderna cowboy- och bikerstövletterna passar bra till jeans, kjolar eller klänningar och tillsammans ger denna kombination en garanterad vilda västern-stil som kommer att dra blickarna till sig.

Förmånliga priser på cowboy- och bikerstövletter nu på Zalando!

I Zalandos webbutik finner du ett brett sortiment av kläder och skor. Klicka dig in på vår hemsida och välj bland alla erbjudanden inom damplagg - det finns något för alla tillfällen. Zalando har ett stort urval av cowboy- och bikerstövletter fån olika välkända märken. Välj bland diverse modeller, märken, färger och material; alltid prisvärt och med hög kvalitet. Det är enkelt att klicka sig fram på vår hemsida och beställa hem dina favoritcowboy- eller bikerstövletter. Skulle du ha ytterligare frågor om produkter eller beställningsprocessen kan du enkelt kontakta vår personal via telefon eller mejl för att få hjälp. Skippa köerna och dumma öppettider i vanliga butiker, Zalando har allt du behöver, shoppa dina nya cowboy- eller bikerstövletter hemifrån i lugn och ro, vi har öppet dygnet runt, året runt!