Kläder
Jackor
Kappor
Tröjor & koftor
Jeans
Underkläder
Strumpor
Sportkläder
Badmode
Kvinna

Damkläder från WAL G.

Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
128 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Årets snyggaste kläder gör entré med klassiska skärningar, boho chic-influenser och en färgskala som går ton-i-ton. Även 1970-talet fortsätter att vara en viktig inspirationskälla för alla modeälskare och Wal G är ett märke att titta lite extra på.

Rutigt och blommigt från WAL G. damkläder

Något som kommer starkt inom modet just nu är de romantiska influenserna. Blommigt är ett mönster som är högaktuellt och det var länge sedan klädmodet kändes så flärdfullt och feminint. Nu får vi äntligen frossa i härliga material och färger som vinrött och smaragdgrönt. I fokus står den kvinnliga siluetten och detaljerna får gärna vara guldfärgade. En av våra favoriter just nu är WAL G. damkläder. I modemärkets senaste kollektion hittar vi många modefavoriter bland annat härliga ponchos som ger den rätta 70-talsinspirerade siluetten. Veckade kjolar är även mycket populära, kombinera med enkel, tunnstickad tröja. Modet går mot en trend just nu där vi gärna mixar olika material med varandra.

Svepande succé

När det gäller klänningar är den svepande passformen i ett mjukt utförande ett perfekt modeval just nu. Bär gärna ett sött skärp för att markera midjan. Tunn chiffong är populärt just nu liksom len sammet. En stickad klänning är en annan av våra favoriter för tillfället. I kollektionen från WAL G. damkläder finner du flera modeller i olika färger, material och utföranden. Varför inte satsa på en klänning med vacker flätstickning i kombination med ett par mockastövlar? Höj modegraden på din outfit med accessoarer som förstärker stilen. Sandbeige, cognac och vinrött är några av säsongens modefärger och har WAL G tydligt tagit fasta på i sina kreationer. Hett tips: förstärk 70-talskänslan till din WAL G-outfit med en axelremsväska med långa fransar eller ett flätat läderbälte.