Kläder
Klänningar
Toppar & linnen
Blusar & skjortor
Tröjor & koftor
Jackor
Kappor
Jeans
Byxor & shorts
Overall & jumpsuit
Kjolar
Strumpor
Sportkläder
Kvinna

Damkläder från Vossen

 • Storlek
 • Varumärke
 • Pris
 • Färg
 • Mönster
 • Material
  54 artiklar
  |Sortera efter:
  Sida 1 av 1

  Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

  Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

  I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

  Tänk att få krypa in i en mjuk morgonrock efter en varm dusch och kunna vakna med stil under frukosten. Eller att få klä av sig efter jobbdagen och svida om till en kimono i behaglig velour på kvällen. På helgerna går vi i hemlighet runt i våra morgonrockar från Vossen hela dagen utan att ens fundera på att byta om!

  Nu vill vi sporta hemmalooken hela tiden!

  I mjuka och behagliga material som bomull och velour är det en ren njutning att bära artiklar från Vossen damkläder. Dessutom älskar vi att varumärket tar hänsyn om miljön och uteslutande använder sig av ekocertifierade textilier i sin design. Detta skänker oss en ljuvlig harmoni i dubbel bemärkelse! Vossen älskar att jobba med textur, varför du både finner sammetslena blanka ytor såväl som våffelpiké. Silhuetten kommer i både rymligt och figurnära. Du väljer bland både knäkorta modeller och de som nästan går ända ner till fötterna. Kanske är det säsongen som får styra ditt val?

  Tillbringa varje ledig stund inkrupen i härliga Vossen damkläder

  Precis som vi älskar även Vossen färger! Därför väljer du från en bred färgskala med nyanser som inrymmer en hel palett. Kanske önskar du något neutralt som vitt eller svart? Eller vill satsa på pastell i körsbärsrött eller puderrosa? De stilrena morgonrockarna kommer i kimonoformade modeller som gärna knyts med ett bälte i midjan. Välplacerade fickor blir raffinerade detaljer där du kan stoppa mobilen som du såklart vill ha tillgång till framför TV:n. I Vossen damkläder blir varje ledig hemmakväll en stund att se fram emot!