Kläder
Tröjor & koftor
Jeans
Overall & jumpsuit
Underkläder
Strumpor
Sportkläder
Badmode
Storlek
Varumärke
Pris
Färg
Längd
Ärm
30 artiklar
Sortera efter:
Sida 1 av 1

Mode och musik har alltid gått som hand i handske. Utan stjärndesignern Vivienne Westwood hade varken punken eller rocken sett likadan ut, men faktum är att hennes märke i dag lika mycket står för elegans som för den slitna och tuffa looken. Vivienne Westwood Anglomania damkläder ger dig helt enkelt high fashion med street-attityd!

Våga vara rummets mittpunkt

Vivienne har inte bara varit en trendsättare. Under ett halvt sekel har hon många gånger dikterat modevärlden och ständigt överraskat med alltifrån vågade underkläder till spektakulära kreationer och casualinslag utöver det vanliga. Kändisarna står i kö för att få bära hennes plagg och förknippas med varumärket som varje år kommer med nya spännande kollektioner. Letar du efter trendiga kläder inspirerade av mytomspunna civilisationer? Klänningar som andas lika mycket bal på slottet som Sex Pistols? När du klär dig i damkläder från Vivienne Westwood Anglomania kan du vara säker på att sticka ut på ett smakfullt sätt.

Lev ut i Vivienne Westwood Anglomania damkläder

Kanske är du bara på jakt efter tjusiga basplagg, men en t-shirt är ändå inte bara en t-shirt när den kommer från Vivienne! En långärmad variant med omlottringning i halsen är exempelvis lika snyggt på kontoret som tillsammans med slitna jeans och stilettklackar på nattklubben. Skotskrutiga blazers, blusar med perfekt fall och fantastiska klänningar av alla dess slag är andra favoriter från Westwoods nyansrika kollektioner. Ofta räcker ett plagg för att göra hela din look, men självklart kan du enkelt kombinera dessa lyxkreationer med din övriga garderob. Upptäck Vivienne Westwoods magiska modevärld och låt dig hänföras!